Annons


Återbruk av trädgårdssoffa!

I morse till frukosten som vi åt ute så sa jag till `till han den ende` att jag skulle vilja ha en soffa som man törs sätta sig i utan att riskera att falla igenom 😬 På baksidan har vi en bod & där står en gammal murken soffa som prydnad. Men jag har börjat sätt mig där i kvällssolen. Det är lugnt & skönt. Motjuset genom växterna i vårlunden ses bäst från det hållet där soffan står. Det knakar oroväckande varje gång jag sitter där. Kunde `vi` renovera den?  Jag säger vi för att det låter så trevligt 😉 Eller ska vi leta efter en ny.

Annons

`Han den ende` är då aldrig omöjlig 🙂 Jag fick i uppgift att kolla öppetiderna på byggvaruhuset & vips så hade `han den ende` åkt dit.

Min lillebror kom förbi på cykel lämpligt nog för då kunde han hjäpa till 💪🏻🛠🔩

Man måste provsitta oxå så ribborna hamnat rätt 😝

Nog vart den bra allt! 200 kr gick materialet på & soffan är som ny.

Blir nog att `vi´😉 behandlar den med järnvitrol skulle jag tro. Gillar när trä ser naturligt slitet & gammalt ut. Här kommer många kvällar tillbringas för att njuta av vårlunden 🤗

En växt som finns där är den frösådda blodörten 😍 Julrosor, nunneört & balkansippor blommar för fullt just nu under prunus ´Accolade`.

Underbara 🌸rosa fluffiga skyar 🌸 under de olika prydnadskörsbären just nu 😍

TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

(31)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons