Annons


Auktionsfynd

Vi brukar buda på nätauktioner. Det är jättekul. De dagar i veckan som de nya föremålen kommer upp på sidorna så är vi snabbt in & checkar läget. Vi tittar på 2 olika sidor för att se om vi hittar någonting att buda på. För det mesta har vi blivit nöjda med våra fynd.  Det kan vara svårt att se skicket på bild. Storlek kan vara lurig att bedöma & det är inte alla auktionssidor som skriver ut mått. Så var det med denna järnkorg. Jag vart eld & lågor & skulle bara ha den. Till vad visste jag inte men det spelar mindre roll.  Att den skulle bli användbar förstod jag.

Annons

SONY DSC

När vi åkte & hämtade den kom ‘han den ende’ ut med ett flin. Ojdå det var stor mycket större än vi trott fniss. Ungefär som ett oljefat. Skulle den ens gå in i baksätet på bilen funderade vi? Joddå det gjorde den. Sen har dess har den stått i bodegan. Jag har känt att den är oproportionerlig till allt annat vi har. Den måste nog stå lite mer för sig själv så har jag funderat.

Så har jag ju varit & hämtat granar hos en granne. Det slog mig så när jag kom hem att en gran skulle få stå i korgen! Nu vart det bra lite mer proportionerligt även om granen kunde vart större. Men jag är nöjd!

TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

–>Här hittar du mig på  Instagram 

(10)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons