Annons


Auktionsfynd igen!

Nu har vi fyndat på auktion igen! En gammal ljuskrona förra veckan & nu en moraklocka. En till vi har en redan i sovrummet  OK vi har en kristallkrona sen innan med.

SONY DSC

Den vi hade var nytillverkad i gammalstil jättefin men ändå inte vad vi ville ha från början. Alla på annonser var alltid så dyra. Det var innan vi hittade till nätauktioner. Där är inte priset fullt så högt som på annons. Nu är vi nöjda.

Annons

Det följde med gamla korta ljus & manschetter som är blå. Men jag ska leta efter gröna eller vita. Blått har vi inte på tapeten så det vill jag inte ha. Ljusen har jag inte tänkt elda upp utan tände dem bara för att jag tycker det är finare med brända vekar. När vi sen vill mysa till med levande ljus så tänker jag byta dem till kronljus.

Den andra kristallkronan får nu ta plats i ett annat typ av rum. Mer om det en annan gång.

SONY DSC

Det tog sina timmar att göra rent den men vilken skillnad det vart! Jag använde en mjuk duk & putsade prisma för prisma.

SONY DSC

Tapet Gammelsvenska Duro

Moraklockan passar fint in i hörnet det känns ombonat & mysigt även om urverket inte fungerar. Det lite guldiga mönstret går bra ihop med kristallkronan & tapeten med för den delen.

TACK för titten. KRAM från mig!

(18)
(0)

 

Annons

3 kommentarer

Annons


Annons