Annons


Det är jag som bloggar

SONY DSC

Hej & välkommen in både ni som följt mig innan och ni nytillkomna!

Jag är en trädgårdstok som tillbringar all ledig tid i min trädgård. Där har jag sällskap av boxervalpen Direktörn men artistnamnet ‘Dirren‘. Han är nu 6 månader gammal och ställer till med en hel del bus i trädgården. Det är vår 3 :e boxer så jag vet att han kommer bli lugnare och inte hitta på så mycket hyss när han blir äldre. Nåja det är vad jag hoppas i alla fall. Man glömmer så lätt fniss

Annons

I min trädgård finns ett växthus som vi byggt själva. Jag drömmer om ett nytt i Victoriansk stil men det skulle inte passa in och kostar en mindre förmögenhet. Så jag drömmer vidare det kostar inget och är ett trevligt tidsfördriv när jag ligger i dagbädden i bodegan & äter choklad. Vi har en helt underbar uteplats som är det bästa vi gjort tror jag. Det finns naturliga delar i trädgården som är minst lika viktiga som de mer planerade ytorna. Mitt motto är : Vilt men tuktat! Min trädgård är inte perfekt och det är inget jag drömmer om utan den ska vara lite sådär lagom friserad. Lite ruffsig men på ett charmigt sätt.

En aurikelteater finns oxå. Jag samlar på dem och nyligen skulle jag bara beställa 3 st. nya och klickade snabbt hem 12 st. oups så det kan gå händer varje år det där fniss Jag är väldigt förtjust i camelior och har en lite samling som jag vårdar ömt.

En damm finns i den nedre delen av trädgården. Vi kallar den för ‘den naturliga tjärnen’ eftersom det är så vi strävar efter att den ska se ut. Jag skriver ‘vi’ för det låter som himlans trevligt men det är ‘han den ende’ som sköter den. Där finns oxå rosenträdgården som är fylld av buskrosor. Mest storblommiga och gärna med doft.

Vi värnar om fåglar och insekter i vår trädgård. Tänker mycket på vilka träd och växter som gynnar dem. Om det och mycket mer får du läsa om i min blogg. Jag tycker det är jätterolig att läsa kommentarer och svarar gärna på frågor!

Hjärtlig välkommen!

 

(0)
(0)

 

Annons

4 kommentarer

Annons


Annons