Annons


Det som göms i snö…

Det som göms i snö kommer som bekant fram i tö. Det är precis vad som händer i min trädgård nu.

SONY DSC

Jag hoppas så att det blir så milt att jag faktist kan få göra färdigt i trädgården. Hur mycket jag än försöker gilla läget så stör det mig ändå att jag inte vart klar.

Annons

SONY DSC

När saker riskera att frysa sönder känns det inte kul & är det fastfruset så är det. Jag tänker på kopparbaljan fylld med vatten som stod kvar & frös till INTE bra! Tänker på betongföremål som nog inte borde stå ute även om det tål det med vet hur det är att snubbla på fastfrusna saker som inte syns under snön… har hänt förr liksom..

SONY DSC

Myror från Hemtrevligt Ute & Inne! –> Hemsida

Jag tänker på nätet över dammen som skulle fånga upp eklöven.Det frös fast illa kvickt & nu är jag orolig för att småfåglarna ska fastna & dö. Det är värst av allt! Ibland blir det inte som man tänkt & nu är det som det är.

Så därför hoppas jag på tö & plusgrader för att göra om & göra rätt. Så som jag hade tänkt!

TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

–> Instagram

(15)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons