Annons


DIY – Vägghängd ljusstake

Jag brukar få en del gamla saker av familj, vänner & ibland av okända. Det har hänt mer än en gång att det stått grejer vid grinden när jag kommer hem. Ibland har jag senare fått reda på vem som varit här men inte alltid.

Annons

Denna gång fick jag en rostig grej av en kär arbetskamrats morfar & mormor. Det är en ‘pedal’ till en gammal symaskin. Vad skulle jag nu ha den till? Jamen nått ska jag nog komma på tänkte jag & tog tacksamt emot den.

Den skulle kunna vara ett stöd i slutet av en plantering så att inte vattenslangen förstör växterna. Ni vet när man drar till & så ligger växterna platta så trist. I en plåt eller trälåda så skulle den kunna vara en ‘fond’ till växterna eller ett stöd.

SONY DSC

Men den blev till en ljusstake! Rostiga ljushållare hade jag ju redan. Piffade den med murbinkans blommor. Mitt typ av pyssel enkelt & snabbt tjoff bara fniss

Jag har även gjort en ljusring & en ljushängare !

TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

 

(16)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons