Annons


Film från min trädgård

 

Nyfiken på hur min ‘vilda men tuktade’ trädgård ser ut ? Då finns det en film från en sommar då Carina Bergius var i min trädgård & filmade. Det var försommar. Trädgården visade upp sig från sin bästa sida. Datumet var 2 juni 2014 så tidsmässigt ser trädgården idag ut på ett ungefär som i filmen.

Annons

Film från min trädgård

Skriv Helena Mattsson i sökfältet så kommer filmen från min trädgård upp! Jag har ingen som helst Eskilstuna dialekt jorrååsåatte som vi brukar säga fniss

-> Trädgårds TV med Bergius filmat av Stina Järperud

Jag rekommenderar verkligen dessa trevliga filmer som är från en massa olika trädgårdar runt om i Sverige. Tänk vad många fina trädgårdar det finns!

TACK för att du kikade in till mig en stund.  Lämna gärna en kommentar det blir jag glad för.

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)

Annons

Kommentera

Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD