Annons


Förgänglighet trädgårdens vackra förfall

Hösten förfall jag gillar det! Annat var det förr då visste jag inte vad jag skulle göra för att härda ut… Det tog mig en del år att komma till insikt. Att komma på att det fanns massor att njuta av om man bara tittar sig omkring på ett annat sätt. Det är förgängligheten som jag uppskattar. I trädgården & naturen är det lite som livet själv. Man förfaller med åren fniss meen jäklars vad snygg man blir!

Annons

14680692_1327103130647949_1497100107481957836_n

Kolla här bara på äpplet ‘Signe Tillisch’ så läckert! Skalet är nästa genomskinligt.

SONY DSC

Eller se här mitt mumifierade äpple som suttit här sen i våras. Så himla fint det med!

14570364_1327108550647407_7527399090065970509_n (1)

Under helgen täckte vi dammen med nät för att slippa alla eklöv som gör vattenkvalitén dålig. Då hittade jag denna trollslända. Så vackert & sorgligt på en & samma gång. Men tänk det kommer en ny vår för oss andra men inte för sländan. Jag känner mig tacksam för det. Jag ska minsann inte deppa ner mig för att hösten är påväg & vintern så småningom kommer. För det är inte alla som ‘vandrar’ på denna jorden längre… & det gör jag! Så länge som jag gör det så ska jag försöka göra det bästa av min tid.

Det är snart allhelgona & jag vet med mig att jag alltid hamnar i en viss sinnesstämning inför den helgen. Det tror jag många med mig gör. Att åka till kyrkogården & tända ljus till min pappa är tungt. Tankarna är många om det som var & hade kunnat vara. Men ändå infinner det sig en känsla inombords av sinnesro efteråt. Det är en vacker tradition som passar med hösten så bra allt är förgängligt…

TACK för att du kikade in till mig en stund.

-> Välkommen att följa mig på Instagram!

 

 

 

(7)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD