Annons


Gammalt & nött.

Så härligt när solen kikar fram vissa dagar. Det är då inte ofta så det gäller att passa på att njuta. Jag har klätt en liten gran i sovrummet. Det är nu en liten i varje rum för i år hoppar vi över en stor för det känns som om det är att utmana ödet lite väl mycket med Dirren vår busiga boxer 😀

Annons

SONY DSC

Vi tycker mycket om gamla slitna möbler. Golvuret har vi budat hem på nätauktion. Det passar så bra in i hörnet & blommorna har samma färger som mönstret i tapeten. Sekretären har vi köpt i en antikaffär stolen har vi fått av en vän.

SONY DSC

Så fint skåpet i hörnet. Det har vi alltid tyckt så mycket om. Ett arvegods från ‘han den endes’ farfar som gick bort för ganska precis 1 år sedan. Vi har alltid vetat att skåpet skulle bli vårt en dag. Det var vitt turligt nog så det var bara att ställa det på plats i hörnet.

Förr bytte jag alltid gardiner i alla rum till vintern för det kändes mer varmt ombonat & mysigt då. Men jag har slutat med det för numera vill jag ha så mycket ljus som möjligt inne under vintern.

Ampelliljor är bra luftrenare. Jag förnyar dem flera gånger om året. För de blir fort för stora i fönstret. Och de sätter mycket luftskott & är tacksamma på så vis & lätta att föröka. Jag sätter dem i vatten ett tag så det bildas rötter men det går att plantera dem i jord direkt oxå.

SONY DSC

Väggbonaden är från han den endes mormor & morfar. Marabou asken har jag fått av mamma. Brevvågen har vi fått & tänk om jag mindes av vem…

SONY DSC

Tomtarna ropade vi in på nätauktion förra året & hästen tror jag kommer från Hemtex en gång i tiden. Kära gamla ting som jag uppskattar mycket!

TACK för titten. KRAM från mig!

Följ mig gärna på Instagram –> Här hittar du mig!

(15)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD