Annons


Julpiffa ute redan vad har hänt med mig nu då?!

Ok idag känner jag att jag nu gillar läget med snön. Det är lite kvar i trädgården som jag ej hann med. Trodde att snön skulle smälta bort lika fort som den kom. Hur många gånger har jag inte grävt ner tulpaner i december liksom. Men nu verkar det som om snön kommit för att stanna.

Annons

Så jag gick faktist ut & hämtade en gran hos en granne på området. Dirren vår valp hjälpte såklart till att bära hem den. Det tog lite längre tid att gå hem än det borde. Men roligt hade vi! I alla fall han ha ha. Vi tittade länge på ett gäng kor som han tyckte var otäcka särkilt när de började gå samtidigt allihopa. Jag filmade en kort snutt –> kika här!

SONY DSC

Igår hände jag ut tomtens luva så han hinner hämta den innan värsta julstressen fniss Känner mig lite inspirerad att julpynta ute faktist. Så här tidigt vad har hänt med mig ?!

TACK för att du kikade in en stund. KRAM från mig!

Vill du följa mig på Instagram så finns jag här!

(7)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons