Annons


Kaffekvarnar

När vi budade hem bikupan häromdagen på auktion vart det några till fynd.

SONY DSC

Vresros ‘Jens Munk’

Jag har en röd kaffekvarn som ‘han den ende’ ärvt . Även kannan med tillhörande ‘fat’ är arvgods. I den har jag rosor. Det är en  vresros oj oj vad taggar den har aj… Nyponen är stora & fina på vresrosor de kan man ha till mycket

Annons

SONY DSC

Kvarnen är tillverkad i Eskilstuna extra roligt eftersom jag bor där. Det är så fint med slitaget runt knoppen. Och den luktar fortfarande kaffe.

SONY DSC

Den gröna som vi alltså budade hem nu är oxå tillverkad här. Det är så roligt att göra stilleben här & var i hemmet med gamla ting. Flaskan är oxå arvegods jag undrar vem som målat blommorna på den. Jag har frågat mamma men hon vet inte. Det ser ‘hemgjort’ ut tycker jag. I flaskan har jag zinnia som jag sått själv.

Det har varit en blåsig natt & det verkar hålla i sig idag. Jag blir så himla trött i huvudet av blåsten. Men jag är ute & vattnar & pysslar lite i trädgården. Börjar fundera lite över nästa säsong redan känner jag. Har en liten lista i bakhuvudet med växter jag vill komplettera med. Snart kan man ju fynda på REA & det är ju alltid kul!

TACK för att du kikade in till mig en stund. Lämna gärna en hälsning det blir jag glad för.

Här hittar du mig på Instagram!

 

(63)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons