Annons


Mandelmanns på TV 4!

Äntligen blir det trädgårds TV inte är man bortskämd med det inte! Så är det inspelat på ett av mina favorit ställen på Österlen. Nämligen hos familjen Mandelmann.  Det kommer handla om deras liv på gården med allt vad det innebär. Det bor ca. 100 talet individer på gården ja det om man räknar alla grisar, får, höns kor familjens hundar & så bina 😀

Annons

Vi kommer få följa med dem från morgon till kväll . I matlagning , sådd & skörd. Det byggs odlingsbänkar & fågelhus. Djuren sköts om. En & annan utflykt får vi som tittare följa med på från vår till höst. Ja ni hör ju det kan ju inte bli annat än hur bra som helst!

mandelmanns-gard-tv4-900x675

Foto: Cecilia Möller TV 4

I 8st. avsnitt med start Torsdag den 12 Januari kl. 21.00 kommer vi få möta mjölkon Snöflinga, vallhunden Saffran & Bruna hönan som alla har lärt sig att se in i kameran.

Med stor respekt för denna jorden lever Gustav & Marie sitt liv på gården. I första avsnittet får vi följa dem när de öppnar gården efter vintern. Det har börjat sina i skafferiet & Gustav plockar årets första primörer brännässla & ramslök. Hönshuset ska städas & kaos utbryter då korna ska vallas uppför backarna för årets första ko-släpp!

Läs mer om programmet här –> Mandelmanns Gård

KRAM från mig!

(42)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons