Annons


Mina nya favoriter!

Förra veckan var vi på tur. Dagens mål var Tullgarnsslott. Helt som av en slump kom jag att tänka på att Nora Trädgård låg på vägen dit. Man kunde ta en sväng förbi där sa jag till ‘han den ende’. #jagskaingetha lade jag till men fika går ju bra 😉

Annons

Han bara tittade på mig ?

Och joddå gofika gjorde vi på ett supermysigt ekologiskt cafe. Så tänkte jag att titta skadar ju sällan & jag rabblade mitt mantra inombords #jagskaingetha ?

Nu slumpade det sig så att de hade en sån himla läcker tagetes alltså ?   var som tvungen typ att köpa några stycken med mig hem. Inte för att jag fler behöver utan för att ja de talade till mig liksom fniss

Mäh kolla man förstår ju att de bara var tvungna att följa med hem inga som helst frågor på det ju eller hur ?   Sorten är ny och heter ‘Strawberry Blonde’ . Det som är så häftigt med denna är att den har flera färger på samma planta! Hur cool som helst. Jag ska försöka samla frön & så nästa år.

Förresten måste jag passa på att tipsa om ett enkelt sätt att föröka tagetes. Knipsa av topparna på våren för att få buskigare plantor & så sätter man dem i vatten. På så vis får man ännu fler plantor om man behöver & det gör man ju allt som oftast ?

Eller hur nog behövs det fler tagetes allt som oftast ha ha ?

TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)

Annons

Kommentera

Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD