Annons


Murbinkan still going strong!

Så härligt solsken ute idag! Ett speciellt ljus. Murbinkan är jättefin fortfarande trots minusgrader & snö som varit.

Murbinka Erigeron karvinskianus En ettåring som ändå kan klara sig eller så frösår den sig.

Inte så konstigt att den lever fortfarande då den är härdig i vår zon. Men jag har inte lyckats att få den klara vintrarna planterad. Så jag har några krukor inne på vinterförvaringen för att gardera mig.

Annons

Men många är kvar ute & glädjer mig verkligen just nu

Här i en gammal foderho. Har svept jutesäck runt krukan så kanske den överlever men har egentligen ingen större förhoppning om det. Hur som helst är det fint med lite blommor kvar i lådor mm ute tycker jag. Frostiga blommor är ju så fint & jag går ofta runt i trädgården på vintern & då är det värdefullt med frökapslar att njuta av.

TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

(10)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons