Annons


Nostalgiska minnen av granar.

I år har vi bestämt oss för att inte ha någon gran. Detta för att vi inte tror att det kommer funka med Dirren vår unga härliga boxer. Han är livlig & det känns inte värt att pröva då en massa ärvt pynt kanske går sönder.

Annons

Funderade på att pröva & ta de kulor jag inte brukar använda längre men hur det än är så att ta in en gran & klä den är ändå lite pyssel. Så näe vi får vänta tills nästa år. Han har redan tuggat sönder 3 st. säckvävs klädda kulor i utegranen. Det kraschade så fantastiskt härligt när han tog dem i munnen ha ha

DSC01129

Så i år satsar jag på extra mycket julblommor, lummer & mini-granar! Kunde ändå inte låta bli att titta på bilderna av förra årets gran. Den fick vi hjälp att klä av ena brorsdottern.

DSC01132

De flesta kulorna är efter mormor. Och min farmor hade flaggor i sin gran så det har vi. Som jag minns det i alla fall så hade hon det. Kanske är det bara ett minne av hennes gran som jag ‘pimpat’ med flaggor vad vet jag? Det skulle kunna vara efter Karl Bertil Johnsons julafton oxå. Man kan inte vara så säker med minnen.

DSC01142

Många minnesbilder av julen kan vara lite ‘drömska’ & så kan det få vara tycker jag 🙂

TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

(1)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons