Annons


Ny podd om trädgård!

I mellandagarna startar en podcast med Sara & Johannes mer kända som Sara med Skillnadens Trädgård & Farbror Grön. Det passar ju kanon i väntan på att det nya odlingsåret börjar! Det ser jag fram emot både podden & det nya året.

Annons

Många känner nog igen dem de är flitiga föreläsare runt om i landet, men här följer en kort presentation.

Sara startade sitt odlande i Småland. Helt tvärtemot vad alla sa. Hon odlade på stora ytor direkt inte på mindre yta. Inte nog med det hon utökade. Genom att använda sig av olika sätt att odla har hon förlängt säsongen & hon lagrar mycket. Sara har gett ut en bok & den genomsyras av hennes glädje till odlandet. Sara bor i hus. Läs mer här på hennes blogg som har samma namn som boken –>Skillnadens Trädgård

Johannes & har tillsammans med sin Theres gett ut en prisbelönt bok ‘Alla fingrar gröna’. Den är som en grön handbok i odlandet. För den som är ny på att odla & för den mer erfarne. Man får tips om ur man odlar inne, på friland, i pallkrage eller i stan! I boken finns handfasta tips om jord, vattning & skötsel. De bor i lägenhet i Västmanland & odlar såväl inomhus som i en stadsodling där de bor. På landet i Sörmland har de växthus & land.

Läs med på bloggen  –>Farbror Grön

miniYT (1)

Fotot lånat från Farbror Gröns blogg.

Nu ska de alltså ‘podda’ tillsammans. Via länken nedan kommer man till deras hemsida & kan läsa mer om vad ‘podden’ ska handla om!

–>  Två odlare emellan – Bäckmo & Wetterbäck

TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

(215)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons