Annons


Planera för höstplantering av lök.

Just nu planerar jag för hösten 🙄 Jag vet att minnet är bra men kort 😉 I denna omgjorda plantering har alla lökar hamnat huller om buller & jäklars vad bra det vart! Men jag behöver komplettera. Vissa partier har blivit lite tomma. Hur sjutton ska jag komma ihåg i höst hur det ser ut nu funderade jag 🤔 Så igår kväll kom jag på lösningen. Jag tar en bild & ritar direkt på den nytagna bilden på plats vid planteringen!

Annons

Blått X crocus ´Ruby Giant`

Vita X irisen `Katharine Hodgkin`

Röda tussar Snödroppar

Vita tussar crocus `Prins Claus`

Iris `Katharine Hodgkin`

Crocus ´Ruby Giant`

Crocus `Blue Pearl`

Ja så nu har jag koll vet vad som ska köpas in & var de ska sitta på ett ungefär 🤗

TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

(8)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons