Annons


Småfåglar i den naturliga lunden

I den naturliga lunden matar vi fåglar året runt. Det är massor av olika fåglar tex. talgoxe, pilfink, grönfink, bofink, rödhake, steglits, stenknäck, stjärtmes mfl. Ibland flyger det fåglar runt huset på väg till lunden.

Annons

När jag går runt hörnet av huset på väg dit kommer det ofta nån fågel på låg höjd. Det är nog bara en tidsfråga innan det blir en krock. Flera gånger har jag känt vingarnas slag runt huvudet. Det finns en Disney film med en scen från en skog där går ett par rådjur försiktigt fram i skogen omgiven av fåglar så känner jag mig ibland.

SONY DSC

Häromdagen fick jag se från sovrumsfönstret hur en blåmes satt & nopprade på en gammal linnehandduk.

SONY DSC

Så söt när den vart påkommen.

SONY DSC

Jag gick & hämtade kameran så håll tillgodo med några bilder genom sovrumsfönstret.

SONY DSC

Linnehanddukarna har jag hänger ute jämt dels för att det ser mysigt ut & för att dessa är oanvända & ganska grova & hårda. Jag tänker att sol, vind & regn ska mjuka upp dem lite. Ibland är de borta då har ‘han den ende’ tagit in tvätten & han begriper sig inte på det dära med ‘se mysigt ut’ ha ha

SONY DSC

Får väl se hur handdukarna blir om fåglarna nopprar så det blir skador men än har det inte blivit så.

TACK för att du kikade in till mig en stund lämna gärna en hälsning det blir jag glad för.

Här hittar ni mig på Instagram!

 

 

 

(8)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons