Annons


Till vinterns bakverk.

Nu har jag gjort nått jag tänkt mig att göra varje varje år. Jag har styckfryst rödavinbärsklasar.

SONY DSC

De ska jag ha till vinterns rulltårtsbakelser. Det finns ingen godare bakelse tycker jag. Det ska helst vara mammas rulltårta med äppelmos i & så grädde på lättvispad ska den vara. Björnbär på är jättegott oxå annars är jag inte så förtjust i dem.

Annons

SONY DSC

Inga fina klasar på min buske som dykt upp klämd mot en vägg. Den sitter i skugga nästan hela dagen.Men ger en del bär ändå. Sitter bra till för Dirren vår boxer oxå fniss. In i frysen på skärbrädan &  senare i låda.

SONY DSC

Så plockade jag in lite  gott & blandat oxå. En rad choklad på det så är jag nöjd !

TACK för att du kikade in till mig en stund. Lämna gärna en hälsning det blir jag glad för.

(12)
(0)

 

Annons

Kommentera

Annons


Annons